Loading...

Please wait...

Opladers bedrukken

16 producten

Producten per pagina

Opladers bedrukken?

Opladers bedrukken met je logo als promotie artikel of bedrukt relatiegeschenk, Een oplader is een batterij, accu, powerbank of charger die door middel van het lichtnet opgeladen wordt en daarna met kabel of zonder kabel een ander apparaat kan opladen. Bedrukte opladers zijn altijd een welkom relatiegeschenk!

Capaciteit en effectiviteit van opladers

Bij bedrukte opladers, worden vaak de termen capaciteit en effectiviteit gebruikt. Voordat je een oplader gaat aanschaffen is het zinnig om te kijken naar deze termen en je te bedenken welke capaciteit en effectiviteit voor jouw doelgroep of doel gewenst of noodzakelijk is.

  • CAPACITEIT : geeft het vermogen van de batterij / de powerbank aan. Het is eigenlijk de hoeveelheid energie die de powerbank kan opslaan. Hoe hoger het getal, hoe meer opslag de powerbank heeft. Het vermogen wordt aangegeven in WATT en de stroomsterkte wordt aangegeven in ampère. Die twee dingen samen bepalen hoe snel je kunt opladen. Als je 5 Watt /1 ampère hebt ben je een paar uur bezig. Heb je 10 Watt, dan ga je 2 x zo snel. Bedenk je dus wát je wilt gaan opladen en welke capaciteit je daarvoor nodig hebt. Onnodig om te zeggen dat een tablet opladen meer stroom en vermogen vraagt dan het opladen van een mobieltje.
  • EFFECTIVITEIT : Er bestaat een verschil tussen de capaciteit van de batterij / powerbank en de werkelijke hoeveelheid energie die de powerbank kan overdragen. Een deel van de energie gaat namelijk ‘verloren’ aan het omzetten van input naar output, het indicatielampje en andere kleine energiegebruikers in de powerbank zelf. Vandaar dat je altijd ruimer moet rekenen dan één op één.

Bekijk ons volledig assortiment powerbanks om de diverse soorten powerbanks en opladers te bekijken.