Loading...

Please wait...

USB stick met logo bedrukken

Producten 1–36 van 54

Producten per pagina

USB stick met logo bedrukken? 

In deze categorie vind je de leukste en de populairste usb’s in de categorie usb stick met logo bedrukken. Wil je een compleet overzicht van al onze USB sticks? Bekijk dan ons volledig assortiment USB sticks.

Er zijn al USB sticks vanaf 50 stuks. De inhoud kan variëren van 1 GB t/m 64 GB. Er staat geen prijs vermeld bij het product om de prijs op aanvraag is: onder invloed van de koers en de Chinese Chip-markt, wisselt de prijs. We laten je graag de actuele prijs weten per mail.

In onderstaande assortiment kan je een USB kiezen die bij je past. Alle USB sticks kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten USB sticks, dan kun je contact met ons opnemen.

Er zijn verschillende druktechnieken mogelijk maar niet elke druktechniek is op elke USB-stick van toepassing. Globaal kan je de volgende technieken vinden:
Opdruk per PMS kleur, hierbij wordt je logo in de PMS-kleuren van je huisstijl gedrukt per kleur.
Opdruk fullcolor waarbij je logo al is ontworpen / gemaakt in een CMYK of je logo wordt omgezet naar CMYK waarden waarmee we ook rasters en kleurverlopen kunnen drukken. De kosten van dit soort opdrukken is meestal relatief laag omdat we alle kleuren in één keer kunnen drukken en we dus niet per kleur hoeven te berekenen.
Tenslotte is er de gravure, bij de meeste USB-sticks is één deel van metaal en metaal laat zich mooi, gedetailleerd en met een blijvend resultaat graveren.