Loading...

Please wait...

USB artikelen bedrukken

Categories

Filters

Levertijd

Materiaal

Kleur

Capactiteit

Materiaal

Mechanisme

Minimale afname

Productverpakking

Productverpakking

Druktechniek

Producten 1–36 van 107

Producten per pagina

USB-sticks bedrukken doe je bij Promo2000

Meer en meer bedrijven gebruiken personalisatie om een relatiegeschenk te laten opvallen. Tegelijkertijd worden steeds meer producten bedrukt, waaronder USB-sticks.
Met bedrukte USB-sticks val je op en je bestelt ze snel, gemakkelijk en goedkoop.

Een gepersonaliseerde USB trekt de aandacht, bewust of onbewust. Je houdt het namelijk vaak vast. Maar waarom zou je nog meer een USB moet bedrukken en weggeven aan relaties? We geven hier een aantal redenen:

  • Een USB is praktisch en wordt dus vaak gebruikt
  • Een USB heeft een lange gebruiksduur en wordt dus lang gehouden
  • Een USB is een uniek geschenk en heeft een luxe uitstraling
  • Een USB is breed inzetbaar (evenementen, beurzen, festivals, open dagen, etc.)

Samenvattend, bedrukte USB-sticks zijn een voortreffelijke manier om op te vallen bij relaties. Een gepersonaliseerde USB wordt zeker door vrienden, familie, klanten, prospects, personeel en overige relaties gewaardeerd.

 

Branding met USB-sticks

Bedrukte USB-sticks zijn het beste middel om een boodschap over te brengen naar jouw relaties. Zo versterk je jouw marketingmix. USB-sticks kan je op verschillende manieren personaliseren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Je logo
  • Bedrijfsnaam
  • Je website
  • Persoonlijke tekst/boodschap

Er is dus veel mogelijk!

 

Voordelig USB-sticks laten bedrukken

Bij Promo2000 kun je al vanaf slechts €3,65 gepersonaliseerde USB-sticks en andere gadgets bestellen bij bestelling van 100 stuks. Je hebt bij Promo2000 keuze uit verschillende modellen, kleuren, datagrootte en accessoires:

Of je de USB of gadget nu bedrukt met kleur of je laat het graveren, het is allemaal mogelijk en het eindresultaat is een USB met een perfecte opdruk voor bijvoorbeeld jouw logo of een tekst. Met ons ruime aanbod vind je altijd wel een mooie USB. Wij maken de keuze makkelijk!

 

Bedrukte relatiegeschenken

USB-sticks zijn redelijk nieuw, maar zeker een bewezen promotiemiddel. Promo2000 biedt je echter veel meer opties. Kijk ook bij onze andere productcategorieën en laat je inspireren. Zo bieden wij bijvoorbeeld:

 

Relatiegeschenken bedrukken doe je bij Promo2000

Sinds de oprichting van Promo2000 in het jaar 2000 zijn wij uitgegroeid tot één van de beste webshops voor bedrukte USB’s en overige relatiegeschenken van Nederland! Heb je vragen over een bestelling, offerte, levering of wil je gewoon een vraag stellen met betrekking tot een product? onze specialisten staan voor je klaar.
Wij helpen je graag!