Loading...

Please wait...

Diverse gadgets bedrukken

5 producten

Producten per pagina

Diverse gadgets bedrukken? Gadgets die te maken hebben met nieuwe technologie. Denk hierbij aan het bedrukken van virtual reality brillen voor de smartphone. Maar ook een eenvoudig gadget als het bedrukken van tablet- of smartphone standaards, styluspennen, of wat te denken van het bedrukken van ventilatortjes met USB-aansluiting? Ben je benieuwd naar onze andere USB gadgets, bekijk dan ons volledig assortiment.

Virtual reality brillen bedrukken?

Virtual reality glasses of VR-brillen

  • zijn brillen die de beelden die je smartphone geeft, scheidt / splitst  van elkaar en elk oog één beeld voorzet.  Daardoor ontstaat de illusie van een 3-D beeld. Er ontstaat een wereld waarin de gebruiker rondkijkt en behalve het ‘ziet’, ook een ‘belevenis’ ervaart.
  • op Youtube zijn al duizenden filmpjes te vinden waar de gebruiker een kijkje kan nemen in beroemde gebouwen, bekende landschappen. Bedrijven bieden hun klanten een virtuele rondgang door hun bedrijf aan.
  • Wil je dit zelf eens proberen? Zoek dan deze titels, gratis, op in de appstore: Discovery VR, gratis voor Android en iOS. VR Roller Coaster, gratis voor Android en iOS en Windows Phone.