Loading...

Please wait...

Kabels en stekkers bedrukken

2 producten

Producten per pagina

Kabels en stekkers bedrukken? Een usb-oplader voor smartphones of tablets bestaat vaak uit 2 onderdelen, namelijk de usb-stekker en de usb-kabel. Promo2000 biedt verschillende kabels en stekkers aan waar ruimte is vrijgemaakt om jouw eigen logo te drukken. Sommige kabels hebben een automatisch oprolsysteem, vergelijkbaar met het oude skipas systeem. De stekkers die Promo2000 in het assortiment heeft, bestaan zowel uit auto (12volt) stekkers, of stekkers voor het normale lichtnet (230volt). Tevens bieden wij een assortiment USB-auto-opladers. Benieuwd naar onze andere USB gadgets, bekijk dan ons volledig assortiment.

Kabels en stekkers bedrukken

De Usb stekkers uit ons assortiment verschillen van auto usb-stekkers (12volt) tot normale 230 volt stekkers. Deze usb-stekkers kunnen voorzien worden van jouw logo. Sommige usb-stekkers hebben 2 aansluitingen zodat je middels twee usb-kabels, 2 apparaten kan tegelijkertijd aansluiten.

Een usb-kabel is een ideaal promotiemiddel omdat veel mensen meerdere oplaadkabels gebruiken om hun smartphone of tablet op te laden. Denk bijvoorbeeld aan een oplader op het nachtkastje en een oplader naast de bank of in de auto. Hier ligt een mooie kans voor bedrijven die een nuttig relatiegeschenk willen aanbieden die mensen dagelijks in gebruik zullen hebben. Er zijn verschillende kabels verkrijgbaar voor verschillende soorten smartphones, zoals usb naar micro-usb, usb naar 30pins en usb naar lightning.

Neem contact op met onze klantenservice om advies op maat te krijgen!