Op dit moment hebben wij enkele problemen met de website waardoor het niet mogelijk is om via de website te bestellen. Wilt u een bestelling plaatsen, bel dan 085-7920071 of mail ons op info@promo2000.nl en we helpen u direct. Excuses voor het ongemak.

USB speakers bedrukken

USB Speaker bedrukken? Onze USB speakers zorgen voor een helderder en harder geluid vergeleken met de standaard speaker in een telefoon. Deze speakers zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar en ze zijn uiteraard ook te bedrukken. Op deze speakers kan je logo gedrukt worden om een functioneel relatiegeschenk aan te kunnen bieden. Raadpleeg onze chatfunctie of neem contact op met onze customerservice om advies op maat te kunnen krijgen.

2 producten

Set Descending Direction
 1. Powerbanks speaker Coover
  Powerbanks speaker Coover
  • In 10 werkdagen
  • Prijs op aanvraag
 2. Powerbanks speaker Callan
  Powerbanks speaker Callan
  • In 10 werkdagen
  • Prijs op aanvraag

2 producten

Set Descending Direction

Waarom bij ons USB speakers bedrukken?

 • Promo2000 is een gerenommeerd familiebedrijf
 • Wij geven deskundig advies
 • Wij hebben direct contact met fabrikanten

Speakers gadgets bedrukken

Vaak is het geluid van deze smartphones of tablets niet luid genoeg of van te slechte kwaliteit. Dit komt omdat in deze apparaten de ruimte te klein is om een degelijke speaker in te bouwen. Een draagbaar speakertje biedt hier uitkomst. Nu kunnen deze speakers ook voorzien worden van jouw logo om zo een praktisch en mooi relatiegeschenk te kunnen aanbieden.

USB speakers bedrukken en bestellen bij ons?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van USB speakers bedrukken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze medewerksters kunnen je uitstekend adviseren!