Loading...

Please wait...

Custom USB sticks bedrukken

12 producten

Producten per pagina

Custom USB sticks bedrukken?

In deze categorie vind je de USB sticks die je naar je eigen idee kan laten produceren. We kunnen vrijwel elke vorm voor je maken. Zowel een 2D ontwerp als ook een 3D ontwerp is mogelijk. Ook kan het van diverse materialen worden gemaakt. Er is veel keus. Wil je een compleet overzicht van al onze USB sticks? Bekijk dan ons volledig assortiment USB sticks.

USB sticks in de vorm van eigen logo

Jouw eigen logo vormgegeven als UBS stick? Geen probleem! Al vanaf 25 stuks en een levertijd van 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef, worden deze custom-made USB sticks bij je bezorgd. Jouw logo of andere gewenste vorm IS de USB stick. Mail ons jouw logo en/of gewenste andere vorm en wij leveren je in korte tijd een geweldig leuk product.

Onderscheiden door een uniek ontwerp

Jezelf onderscheiden wordt steeds belangrijker als het gaat om relatiegeschenken. Elke beurs wordt je geborbardeerd met pennen, tasjes, pepermuntjes en nu ook steeds vaker usb-sticks. Wat is de oplossing om tussen al dat promotiegeweld toch op te vallen? Misschien is dat voor jouw bedrijf wel custom made USB sticks! Verras je relaties met USB sticks die compleet volgens eigen design zijn ontwikkeld. Dat maakt veel meer indruk dan een standaard rechthoekig model met bedrukking.

Advies op maat

Wij helpen graag met advies op maat. Er zijn veel manieren hoe je de USB stick kan ontwerpen. Het logo als vorm van de usb stick is een veel gekozen optie. Maar je zou ook voor een vorm kunnen kiezen die aansluit bij je product of dienstverlening. Bijvoorbeeld een stick met de vorm van een vrachtwagen voor een koeriersbedrijf. Benieuwd wat voor jouw bedrijf de beste keuze is? We denken graag mee! Neem daarvoor contact op met ons.