Loading...

Please wait...

Verzorging bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

stofdikte

minimale afname

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 174

Producten per pagina

Verzorging bedrukken

Tegenwoordig is personalisatie helemaal in. Verzorging bedrukken, of eigenlijk natuurlijk bedrukte verzorgingsproducten, zijn ook erg in trek. Vandaag de dag kan je nagenoeg alles bedrukken wat je maar wilt. Promo2000 biedt je dan ook een ruim assortiment aan met verschillende producten binnen de categorie verzorgingsproducten. Met bedrukte verzorgingsproducten val je zeker op.

Bedrukte verzorgingsproducten.

Bedrukte verzorgingsproducten trekken de aandacht. Onbewust of bewust, de opdruk wordt toch op je netvlies gebrand. Er is een ruime keuze in relatiegeschenken, maar dit is waarom je moet kiezen voor een verzorgingsproduct. Een paar redenen om te kiezen voor deze vorm van promotie staan hieronder.

  • Het is een uniek en luxe artikel, klanten zullen het echt waarderen.
  • En het hoeft zeker niet duur te zijn.
  • Ook is het is een functioneel geschenk die zeker vaak gebruikt zal worden.

Kort gezegd, bedrukte verzorgingsproducten zijn de ideale manier om jouw boodschap over te brengen en op te vallen tussen alle concurrenten die ook relatiegeschenken uitdelen. Elke relatie zoals klanten, prospects, maar ook personeel zal gepersonaliseerde verzorgingsproducten waarderen.

Welke soorten verzorgingsproducten zijn er?

Wij hebben drie afdelingen gemaakt met elk zijn eigen soort producten.
Verzorgingsaccessoires zijn vooral artikelen die je nodig hebt om iets te doen. Nagelvijltjes om je nagels te vijlen. Een borstel om je haar te kammen. Of een tandenborstel op je tanden te poetsen. en producten zoals zakdoekjes, bedrukte pleisters en scheermesjes.
Dan hebben we verzorgingsproducten, zoals dat zijn de tubes met crème. En ook shampoo, zeep, reinigingsgels.
Tenslotte de afdeling badtextiel waar in je producten tegenkomt zoals bedrukte handdoeken. Maar ook bedrukte badjassen hebben we voor je.

Bedrukken van verzorgingsproducten.

Jouw gepersonaliseerde verzorgingsproducten worden absolute toppers als je het laat bedrukken, graveren of borduren. De mogelijkheden zijn groot, dus bekijk rustig het aanbod of geef aan ons door wat jouw wensen zijn.