Beter bekeken met bedrukte verzorgingsproducten

Promocareland is de specialist in verzorgingsproducten bedrukken! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in: lippenbalsem bedrukken, festival artikelen bedrukken en badtextiel bedrukken. Wij kunnen deze verzorgingsproducten bedrukken met jouw eigen logo, tekst of foto.

Verzorgingsproducten bedrukken bij Promocareland

Welkom bij Promocareland! Promocareland is onderdeel van PROMO2000. Ons bedrijf levert, al sinds het jaar 2000, bedrukte verzorgingsproducten aan bedrijven in Nederland en België. Wij werken met een hoogopgeleid team en wij kennen ons product.

Verzorgingsproducten bestellen was nog nooit zo snel en makkelijk geregeld. Tubes crème bedrukken met uw logo? Bedrukte spiegeltjes? Handdoeken geborduurd met je logo? Lippenbalsem met opdruk? Bij de beste online promotionele winkel, Promocareland, ben je voor elk reclame artikel en elk budget aan het juiste adres!

Promocareland staat garant voor promotieartikelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij werken klantgericht, persoonlijk en snel. Uw promo verzorgingsproducten zijn ónze specialiteit! Door te bestellen bij Promocareland heb je het beter bekeken.

Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten promocare, neem dan contact met ons op.

Hulp Nodig?

Heb je vragen? Neem gerust contact op. Wij helpen je graag!

 
Contact via Whatsapp!
  • 06 57 849 992