Loading...

Please wait...

Pleisters bedrukken

18 producten

Producten per pagina

Pleisters bedrukken?

Pleisters bedrukken of bedrukte pleisters of een pleistermapje met logo kun je bij Promo2000 bestellen. Pleisters, de ‘doekjes voor het bloeden’ gaan al eeuwen terug in de tijd maar pas in het jaar 1920 werden de eerste zelfhechtende pleisters in gebruik genomen. Pleisters worden gemaakt van een laagje viscose met daaroverheen een beschermende polyamide waarop huidvriendelijke lijm is aangebracht. Iedereen heeft pleisters in huis en daarom zijn pleisters met logo een ideaal promotiemiddel.

Pleisters worden meestal op het doosje of op het kartonnen envelopje bedrukt. Op een doosje kan dan middels PMS-kleuren of soms ook met een fullcolor opdruk. Bij de afname van ene groter aantal, is het ook mogelijk om de pleisters per stuks te bedrukken. In dat geval wordt er ‘doorlopend’ gedrukt. Dat wil zeggen dat de pleisters op een rol door de drukmachine gaat waarbij de drukmachine geen rekening houdt met waar de pleister exact begint of eindigt. Je ontwerp kan daarop aangepast worden en daarmee helpen we je graag.

Inspiratie nodig voor een pakkende slogan bij je product of dienst? Onderstaand een paar bekende spreekwoorden en gezegden die met wonden en pleisters te maken hebben;
een pleister op de wonde leggen ( troost bieden)
het is een pleister op een houten been ( het heeft geen zin)
tijd heelt alle wonden ( …. maar met deze pleisters gaat het sneller)
de vinger op de wond leggen ( aangeven waar het probleem ligt)

Op zoek naar meer verzorgingsaccessoires? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsaccessoires.