Loading...

Please wait...

Scheermesjes bedrukken

2 producten

Producten per pagina

Scheermesjes bedrukken

Ooit wel eens gedacht aan scheermesjes bedrukken? Dat kan bij Promo2000. Bedrukte wegwerp scheermesjes zijn goedkoop online te bestellen. Met disposable scheermesjes met logo kom je mooi voor de dag in hotels, welness-resorts, bij beautysalons en bij de schoonheidsspecialiste.
Je kunt vast een leuke slogan of promotie mee verzinnen als je denkt aan:

  • ( niet) alles over één kam scheren
  • ergens de gek mee scheren
  • zijn schaapjes scheren ( = winst behalen)

BIC bedrukte scheermesjes.

De scheermesjes die wij aanbieden zijn van het merk BIC, marktleider op het gebied van de disposable scheermesje. Voor kwaliteit en betrouwbaarheid weet je dus wat je in huis haalt… of weggeeft! Bij deze BIC scheermesjes is het mogelijk om als volgt te personaliseren:
Een fullcolor bedrukte flowpack, dat is een foliezakje waarop we je logo drukken. De opdruk kunnen we over de gehele folie plaatsen. Dan is er ook een mogelijkheid om een scheermesje in een doosje aan te schaffen. In het doosje zit een tubetje scheergel. Het kartonnen doosje kan rondom fullcolor bedrukt worden dus jouw logo of opdruk is op alle zijden zichtbaar.

Dames- en heren scheermesjes.

Bovendien zijn er verschillende soorten scheermesjes beschikbaar. Speciaal voor dames is er een versie maar ook eentje voor heren. En binnen die verdeling kan je kiezen voor comfort2, comfort3 en comfort4. Hoe hoger het getal, hoe luxer het scheermesje. De 2 is een basic uitvoering met 2 mesjes en een fixed, smalle scheerkop. De 3 heeft dan drie mesjes, ook een fixed maar dan wel met een bredere scheerkop. Tenslotte is er de 4, met 4 mesjes, een meebewegende en brede scheerkop.

Op zoek naar meer verzorgingsaccessoires? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsaccessoires.