Loading...

Please wait...

HAND verzorgings producten bedrukken

33 producten

Producten per pagina

Hand verzorgings producten bedrukken?

Ja, hand verzorgings producten bedrukken kan bij Promo2000. Met je hand over het hart strijken, met warme hand schenken, een kolfje naar zijn hand, elkaar de hand reiken, onder de hand verkopen, de hand in eigen boezem steken, iemand de hand boven het hoofd houden, de hand lichten, zwaar op de hand zijn, je hand ervoor in het vuur steken, je hand ophouden, kort van hand zijn, iets naar je hand zetten, van de hand doen, je hand erop leggen…. aan al deze voorbeelden is te merken hoe groot de invloed is geweest en nog steeds is van de HAND.
Je handen goed verzorgen is minstens net zo belangrijk. En met de promotionele handverzorgingsproducten van Promo2000 bent u aan het juiste adres om uw logo te drukken op een tube handcrème of om bedrukte doekjes te bestellen. Laat uw reclame van hand tot hand gaan of promoot uw manicuresalon, dat ligt toch voor de hand?

Nog meer ispiratie nodig voor een slogan waarin de hand voorkomt? Lees dan onderstaande spreekwoorden en gezegden eens door:
de hand op de knip houden, de helpende hand bieden, je handen thuis houden, de handen uit de mouwen steken, de handen van iets of iemand aftrekken, de ene hand wast de andere hand, aan de beterende hand zijn, dit loopt uit de hand, de touwtjes stevig in handen hebben, een kinderhand is gauw gevuld en de laatste hand aan iets leggen.

Op zoek naar meer verzorgingsproducten? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsproducten.