Loading...

Please wait...

Zeep bedrukken

3 producten

Producten per pagina

 Zeep bedrukken doe je bij Promo2000. Logozeep, wist je dat het bestond? Bedrukte zeepblaadjes in doosje, reiszeep of een stuk zeep met uw logo en reclametekst : in een handomdraai bij uw klant!

In het oude Babylon, circa 2800 voor Christus, gebruikte men al zeep. Oorspronkelijk werd zeep gemaakt van dierlijke en plantaardige oliën, vermengd met vet en as van verbrande planten. Aan die samenstelling is weinig veranderd. Het parfumeren van de zeep werd wel steeds belangrijker en de ook werd de vormgeving steeds uitgebreider. Vanwege de makkelijke bewerkbaarheid, is zeep in veel vormen verkrijgbaar. Het woord zeep is waarschijnlijk afkomstig van de naam van de berg SAPO, waar klei van diens oevers gebruikt werd als ingrediënt voor zeep. In andere talen heet zeep: savon, jabón, seife, sapone, saboa, saebe, sapa en soap.

Op zoek naar meer verzorgingsproducten? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsproducten

Zeep bedrukken met logo

De zeep in deze categorie is te bedrukken met een eigen logo of tekstje. Uit onderstaande assortiment kun je de zeep kiezen die bij jou past. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten zeep dan kun je contact met ons opnemen.