Loading...

Please wait...

Bedrukte aanstekers

35 producten

Producten per pagina

Bedrukte aanstekers met logo

bedrukte aanstekers met logo is een uitstekende manier om jouw reclame boodschap over te brengen. Het platte en relatief grote oppervlakte maakt dat jouw logo goed zichtbaar is. De aanstekers van de afdeling bedrukte aanstekers zijn geselecteerd op:

  • Een goede kwaliteit-prijsverhouding
  • Uitstekende opdruk mogelijkheden
  • Populariteit van de modellen

Bedrukte aanstekers, diverse modellen en functies

Bedrukte aanstekers vind je in overvloed bij Promo2000. biedt een breed assortiment aan op het gebied van aanstekers: zo is er bijvoorbeeld een afdeling speciaal voor aanstekers met vuursteentje bedrukken, elektronische aanstekers bedrukken, BIC aanstekers bedrukken, flesopener aanstekers bedrukken en BBQ aanstekers bedrukken. Links in de kantlijn zijn alle modellen uit deze categorie, verder verdeeld naar specifieke eigenschappen. Voor iedere doelgroep, gelegenheid en branche zijn geschikte aanstekers te vinden die je kan inzetten als relatiegeschenk.

Bedrukte aanstekers met opdruk? Bestel hier eenvoudig en snel

Bedrukte aanstekers vind je in overvloed bij Promo2000. In onderstaande assortiment kun je de aanstekers kiezen die bij jouw passen. Alle aanstekers kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten aanstekers dan kun je contact met ons opnemen.