Loading...

Please wait...

Keycords bedrukken

13 producten

Producten per pagina

Keycords bedrukken

Keycords bedrukken, neklinten met logo, lanyards met bedrukking, sleutelkoord met opdruk …. er zijn verschillende namen in omloop voor dit artikel. We kunnen de lanayards bedrukken middels PMS-kleuren of met een fullcolor sublimatie. Op aanvraag zijn ook andere bewerkingen zoals inweving mogelijk. Voor korte keycords ( shortstraps ) kunt u kijken bij onze afdeling ‘stoffen sleutelhangers’ omdat de shortstraps meestal als sleutelhanger worden gebruikt.
Keycords worden veel uitgedeeld op beurzen en evenementen en dan is het de bedoeling dat de bezoekers in een kunststoffen mapje dat je aan het keycord kan bevestigen, een naamkaartje doet zodat iedereen in één oogopslag kan zien met wie ze te maken hebben. Lanyards worden ook veel gebruikt in zorginstellingen om meerdere sleutels of naamkaarten of toegangskaartjes makkelijk mee te nemen van de ene afdeling naar de andere.
De geschiedenis van de lanyard gaat al heel ver terug : in de 16de eeuw kon je soldaten en piraten zien met een stuk touw of een reep linnen waaraan zowel sleutels als ook wel kleine handwapens werden vastgemaakt zodat je handen vrij bleven om andere dingen te doen en je toch alles ‘bij de hand’ had. Het woord lanyard zou terug te voeren zijn naar het Franse woord ‘lanière’ dat letterlijk ‘riem’betekent.
Als je een keycord uitzoekt, kijk dan ook even bij de accessoires zoals een sleutelring, extra haakjes en oogjes, safetybuckles, safetybreaks, musketons, kaarthouders en nog veel meer.

Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten bedrukte lanyards dan kun je contact met ons opnemen. Voor alle geschenken die bedrukt kunnen worden, kijk bij onze categorie ‘Geschenken‘.