Loading...

Please wait...

Figuren sleutelhangers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 102

Producten per pagina

Figuren sleutelhangers

Deze afdeling figuren sleutelhangers is speciaal voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder of specifiek figuur die als sleutelhanger weergegeven is. We kunnen niet alle figuren met je doornemen, dan kan je beter even kijken wat er allemaal is. Maar we kunnen wel een overzicht geven van een aantal categorieën verdeeld in beroepsgroepen en thema’s.

Voor welke thema’s zijn er sleutelhangers?

Autobranche en vervoer,  auto maar ook vrachtwagensleutelhangers en autobanden sleutelhangers.
Kwekers en telers, voor sleutelhangers in de vorm van een klavertje vier, bloemen, paprika’s allerlei soorten fruit en appels.
Liefde en huwelijk, sleutelhangers in de vorm van een hart voor iedereen die een hart onder de riem verdient.
Sport, een groot assortiment sportieve sleutelhangers voor de sporten voetbal, tennis, golf, fietsen, en ook tafeltennis. ideaal voor sportverenigingen. Maar ook voor sport sponsors.
Makelaardij kan kiezen uit leuke sleutelhangers in de vorm van een huis. Er zijn diverse huisjes beschikbaar.
Bouw-branche waterpas, rolmaat maar ook gereedschap sleutelhangers.
Dierenartsen, dierenpensions, trimsalons, veeteelt : gezellige koeien, kippen, paarden, katten, honden, schapen en varkens.
Hogere sferen: ster sleutelhangers, kruis sleutelhangers voor gelovigen, zelfs een kerk-sleutelhanger hebben we voor je.
Complimentjes sleutelhangers met een opgestoken duimpje voor iedereen die het goed gedaan heeft!

Op maat gemaakte sleutelhangers.

En als dat allemaal toch niet het soort figuur is dat je zoekt, dan maken we een custom productie voor je waarbij je zelf bepaalt hoe je sleutelhanger eruitziet. Een custom productie kunnen we uitvoeren in PVC rubber, in kunststof of in metaal. Eigenlijk is alles mogelijk.

Wij hebben een groot aanbod aan sleutelhangers. Ga naar ‘Sleutelhangers bedrukken‘ voor ons totale sleutelhanger aanbod.