Loading...

Please wait...

Snoepzakjes bedrukken

32 producten

Producten per pagina

Snoepzakjes bedrukken met logo, tekst of andere opdruk doe je bij Promo2000. De snoepzakjes worden gevuld met de heerlijkste snoepjes zoals jellie-beans, hartjes, pepermuntjes, chocolade dragees, autodrop, Haribo drop, Haribo jellie figuren en zijn te verkrijgen in de leukste kleurtjes. Bedrukte snoepzakjes zijn makkelijk om uit te delen en vallen altijd in de smaak.

Snoepzakjes met logo opdruk

Al onze snoepzakjes zijn te bedrukken met eigen logo, tekst of opdruk. Promo2000 maakt gratis en vrijblijvend een digitaal voorbeeld van de snoepzakjes met jouw opdruk. Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen maken wij een passende offerte. Ben jij akkoord op de offerte? Dan maken wij een drukproef. Op deze drukproef staat precies hoe jouw logo gedrukt wordt op de snoepzakjes. Akkoord op de drukproef? Pas dan gaan de zakjes in productie en ontvang jij op de afgesproken leverdatum de snoepzakjes.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te bekijken.

Goedkoop bedrukte snoepzakjes bestellen

Promo2000 onderhoudt nauw contact met haar snoepleveranciers. Hierdoor kunnen wij onze snoepzakjes voor de beste prijzen aanbieden. Vanaf slechts  0,49 per stuk heb je al 500 snoepzakjes. Ben je op zoek naar een groter aantal snoepzakjes? Vanaf 21.000 stuks betaal je slechts  0,05 per snoepzakje. Bij Promo2000 ben je voor elk aantal snoepzakjes aan het juiste adres.

Snoepzakjes bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte snoepzakjes bestellen. Uit onderstaande assortiment kun je de snoepzakjes kiezen die bij jou passen. Alle zakjes met snoep kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten snoepzakjes dan kun je contact met ons opnemen.