Loading...

Please wait...

KATOENEN tassen bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 120

Producten per pagina

Katoenen tassen bedrukken doe je bij Promo2000

Wil je katoenen tassen bedrukken met je logo of met een tekst? Dan ben je bij Promo2000 aan het juiste adres. Veel mensen associëren katoenen of canvas tassen met linnen tassen of zakken. Linnen is een soort textiel dat gemaakt wordt uit vlas. Vroeger gebruikte men linnen om bedrukte tassen te maken, vandaar dat veel mensen de term ‘linnen tassen’ kennen en gebruiken. Maar linnen is niet meer voor reclame- en promotiedoeleinden in gebruik.

Welke katoen is geschikt voor tasjes?

Katoen is een zachte vezel van de zaden van de katoenplant. De vezels worden gesponnen tot draden en stof. De grootste katoenproducenten zijn China, de VS en India. Maar welke kwaliteit moet je nu kiezen? De dikte van de stof wordt aangegeven in gram per vierkante meter, bijvoorbeeld 140 gram/m2. Hoe hoger het getal, hoe meer steviger de stof. De tassen van 140 gram/m2 is dus echt dikker en steviger dan de tassen van 125 gram/m2.

Waarom Katoenen tassen bedrukken bij Promo2000?

  • Je hebt bij Promo2000 keuze uit een ruim assortiment
  • Wij zijn gespecialiseerd in bedrukte katoenen tassen
  • Wij helpen je om de beste tas voor jou te vinden

Alle tassen kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Weet dat hoe grover de structuur van de tassen is, hoe minder gedetailleerd de opdruk zal zijn. Fijn katoen is veel fijner van structuur dan canvas. Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn jou graag van dienst! Je kunt ook kijken bij ons totale tassen overzicht.