Loading...

Please wait...

PAPIEREN tassen bedrukken

18 producten

Producten per pagina

Papieren tassen bedrukken bij Promo2000

Wil je papieren tassen bedrukken? Papier is heel geschikt om promotietassen van te maken omdat we papier kunnen drukken met jouw logo en reclameteksten. Het papier bedrukken gebeurt meestal met CMYK, een Full Colour druktechniek die met 4 basiskleuren, ( geel, magenta, blauw en zwart) alle kleuren kan drukken.
Maar we hebben ook een mooi assortiment witte en naturel kleurige tassen die met PMS kleur bedrukken en dat is súper voordelig! Kijk goed naar de maten die beschikbaar zijn. Kies een maat die goed past bij het product dat in de tas moet. Want je hebt niets aan te grote tassen. Het moet gewoon goed passen, dat is het beste.

Voordelig papieren tassen 

Papieren tassen goedkoop aanschaffen is mogelijk als het papier bedrukt is vóórdat de tassen gemonteerd zijn. Let op; tassen die al gemonteerd zijn voordat ze gedrukt worden, hebben een kleiner drukvlak. Kies uit verschillende soorten papier, karton, modellen, en kleuren. Maar ook kan je kiezen voor gelamineerd of juist niet. Bij gelamineerde tassen is er een matte of juist hoogglans coating aangebracht over het papier heen. Daardoor is het papier sterker en vooral ook mooier om te zien.
En je kunt bij de luxere papieren tassen ook kiezen voor papieren of satijnen hengsels.
We hebben een aantal productcategorieën voor je:

Waarom bestellen bij Promo2000?

  • Gratis levering op 1 adres in Nederland of België
  • Wij denken met je mee en adviseren je het beste product voor jou
  • Naast het assortiment op de website hebben wij nog veel meer

Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen dan kun je  contact met ons opnemen.