Loading...

Please wait...

ECO tassen

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 92

Producten per pagina

Eco tassen bedrukken?

Milieubewuste Eco tassen met opdruk? Bedrukte draagtassen zijn ideaal voor op een beurs, bij een opening en op evenementen. Behalve dat jij oog hebt voor de praktische kant van een tas, hecht je natuurlijk ook aan duurzaamheid. Vandaar dat wij een assortiment milieuvriendelijke tassen hebben geselecteerd waarbij tijdens de productie rekening is gehouden met mens en natuur.

Waarom milieuvriendelijke promotie?

Er zijn verschillende redenen om milieuvriendelijke reclametasjes te kiezen

  • ze hebben een goede kwaliteit-prijsverhouding
  • er zijn uitstekende opdruk mogelijkheden
  • mens en milieu zijn gebaat bij milieuvriendelijke tasjes i.p.v. plastic tasjes
  • veel verschillende materialen zijn beschikbaar die milieuvriendelijk zijn. Bijvoorbeeld jute, kraftpapier, ongebleekt katoen, ECO-katoen, steenpapier, FSC-papier, tassen van grasvezels of bananenbladeren en bamboe. Dat zijn grondstoffen die tijdens de teelt minder of geen pesticiden nodig hebben. Of het is een grondstof die snel groeit en weinig water nodig heeft, zoals dat bij bamboe het geval is. Ook rest-materialen die gebruikt worden in het proces van het maken van nieuwe stoffen, zijn duurzaam te noemen.
  • het meest duurzaam is natuurlijk gewoon een tasje waar je heel lang mee doet. Als je het op die manier bekijkt kan een tas die niet per se gemaakt is van een milieu vriendelijke materiaal, wél duurzaam is. Want hoe langer je er mee doet, hoe kleiner de ‘vervuilende voetafdruk’ van het tasje uiteindelijk is.
Ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment tassen bedrukken.