Loading...

Please wait...

Brievenbus geschenken

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

capactiteit

houdbaarheid

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

productverpakking

druktechniek

product soort

Producten 1–36 van 81

Producten per pagina

Brievenbus geschenken

Brievenbus geschenken, direct mailings , brievenbuscadeaus, brievenbus give-aways…. het zijn allemaal termen voor bedrukte relatiegeschenken die je met de gewone post kan verzenden en die bij je klanten en je relaties, op de deurmat vallen. In principe zijn natuurlijk heel veel producten via zo’n direct mail te verzenden, denk maar aan pennen en usb-sticks, maar deze afdeling heeft de leukste en verrassendste brievenbusgeschenken bij elkaar gezet.
Er zijn geschenken vanaf 50 cent maar ook brievenbus cadeautjes in een wat hoger segment, zo rond de 3 of 4 euro. En uiteraard is dat uit te breiden naar hogere prijsklassen maar voor een startersbudget is er al veel te vinden.
De handeling ( het inpakken, adresseren en verzendklaar maken, frankeren en verzenden) van deze artikelen mag je zelf doen of, tegen meerprijs op aanvraag, door ons laten verzorgen. In dat geval zorgen wij ervoor dat jouw cadeautje bij  je klanten op de deurmat valt zonder dat je er zelf werk van hebt.
Een brievenbusmailing kan op zichzelf staan als promotie of reclame of kan onderdeel zijn van een grote promotie campagne. Er zijn kleine geschenkjes zoals hartblikjes met lippenbalm of met hartsnoepjes ( om de thuisblijvers een hart onder de riem te steken). Of denk aan de huis-pepermunt dispensers voor de thuis-zitters. IJskrabbers voor de thuisblijvers tijdens de wintervakantie. En natuurlijk vergeten we niet een complimentje uit te delen middels de pepermuntdispenser in de vorm van een opgestoken duim, goed gedaan! Voor de tuingenieters hebben we bedrukte zaadzakjes, zaadsticks en vrolijk zaadpapier kaarten. Voor de thuiswerkers de fullcolor bedrukte muismatten en voor de stille thuis-drinkers hebben we flesopeners gecombineerd met een onderzetter. En dat alles natuurlijk met je eigen logo of afbeelding bedrukt.