Loading...

Please wait...

Houten en bamboe pennen

18 producten

Producten per pagina

Houten en bamoe pennen bedrukken?

Dat doe je bij Promo2000! Houten en bamboe pennen bedrukken voor je bedrijf of organisatie, dat is een prima idee. Voor de milieubewuste klanten maar ook voor iedereen die beroepsmatig iets met hout te maken heeft, hebben wij een groot assortiment houten pennen, houten vulpotloden, ECO-pennen, duurzame pennen, pennen uit gerecycled materiaal, bamboe pennen, papieren pennen, PET pennen en biologisch afbreekbare pennen. Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘pennen bedrukken‘ om alle pennen te zien die bedrukt kunnen worden.

Een aantal houten pennen is PEFC gecertificeerd dat waarborgt dat er voor elke boom die gekapt is, ook weer een nieuwe boom wordt aangeplant. Dan zijn er bedrukte pennen waarop de DIN CERTCO van toepassing is en dat geeft aan dat het materiaal BIODEGRADABLE is en dus, na verloop van tijd, zelf zal gaan degenereren en zal afbreken. Ook zijn er pennen die van afbreekbaar cellulose worden gemaakt. Je kunt ons altijd gerust vragen naar de certificering. Natuurlijk zeker ben je met natuurlijke promotie!

Bamboe pennen worden gemaakt, de naam zegt het al, van bamboe. Bamboe is snelgroeiend, daardoor snel te oogsten en heeft gedurende het groeiproces maar weinig waterbehoefte en is op die manier natuurvriendelijk. Bamboevezels worden soms versterkt ( gemengd) met andere vezels om het product harder te maken. Wij proberen bij elk product duidelijk te omschrijven wat exact het materiaal is van het product en wat eventuele toevoegingen zijn.