Loading...

Please wait...

Lolly's bedrukken

19 producten

Producten per pagina

Lolly bedrukken doe je bij Promo2000.  Bedrukte lolly’s zijn er voor elke gelegenheid : een beurs, een openingsfeest, bij de receptie op de balie voor inkomende gasten.. Wat dacht je van een lolly in een bedrukt kubus doosje of met jouw logo op het folie? Een lolly bedrukken met je bedrijfsreclame, dat is altijd raak. Lekkere reclamelolly’s vallen bij iedereen in de smaak!

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te bekijken.

Lolly’s bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kan je hier jouw bedrukte lolly’s bestellen. Uit onderstaande assortiment kun je de lolly’s kiezen die bij jou passen. Alle lolly’s kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten lolly’s of opdrukmogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Hoe worden een lolly’s gemaakt?

Lolly’s worden gemaakt van gehard suiker en bevatten smaakstoffen die smaken naar aardbei, kersen of sinaasappels. Suikerlolly’s zijn meestal doorzichtig. De suiker wordt gesmolten op een temperatuur van 155 graden Celsius. Dan worden smaakstoffen, kleurstoffen, maisstroop en citroenzuur toegevoegd. De vloeibare suikermassa wordt in een mal gegoten waarin een stokje staat. Zodra de lolly is uitgehard, wordt er transparant cellofaan omheen gewikkeld. Als je de lolly in je mond stopt, worden de suikermoleculen vermengt met je speekselmoleculen, waardoor de lolly smelt. De eerste lolly’s zoals wij ze kennen, werden gemaakt vanaf circa 1920. Maar Charles Dickens beschrijft in een verhaal  uit het jaar 1860, al een ‘snoep op een stokje’.