Loading...

Please wait...

Zuurtjes bedrukken

13 producten

Producten per pagina

Zuurtjes bedrukken : klein gebaar, groots effect. Bedrukte zuurtjes in wikkel zien er vrolijk uit en ze zijnworden graag gegeten. Een zuurtje is een snoepje waarbij suiker is vermengd met een zuur, zoals het sap van een citroen. De substantie van zuurtjes is hard, en de smaak is zoet. Zuurtjes met opdruk vinden altijd hun weg naar de klant. Jouw reclameopdruk valt zeker in de smaak met bedrukte zuurtjes.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledig assortiment snoep te bekijken.

Zuurtjes bedrukken per kilo

Zuurtjes worden per kilo geleverd. Per soort zuurtje verschilt het aantal snoepjes per kilo. Zo ontvang je bij de Marjolein zuurtjes ongeveer 180 zuurtjes per kilo en bij de Bibi zuurtjes ongeveer 435 stuks per kilo. Nadat wij je aanvraag voor zuurtjes hebben ontvangen maken wij een passende offerte. Ben jij akkoord op de offerte? Dan maken wij een drukproef. Op deze drukproef staat precies hoe jouw logo gedrukt wordt op de zuurtjes. Akkoord op de drukproef? Dan gaan de snoepjes in productie!.

Zuurtjes bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte zuurtjes bestellen. Uit onderstaand assortiment kan je de zuurtjes kiezen die bij jou passen. Alle zuurtjesverpakkingen kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten zuurtjes of opdrukmogelijkheden dan kan je contact met ons opnemen.