Loading...

Please wait...

Snoepblikjes bedrukken

13 producten

Producten per pagina

Snoepblikjes bedrukken doe je bij Promo2000. Snoepjes in bedrukte blikjes zijn leuk om uit te delen. Snoepblikjes met mintjes, chocolade dragees, hartjes, jellie beans in vrolijke kleurtjes zijn met jouw logo te bedrukken en vertegenwoordigen je bedrijf met een smile. Metalen snoepblikjes zijn lang houdbaar en voor elke gelegenheid. Met snoepblikjes van Promo2000 ben jij beter bekeken.

Snoepblikjes bedrukken met logo

Wil jij snoepblikjes laten bedrukken met een logo maar weet je niet zeker of jouw opdruk mooi uitkomt op het blikje snoep? Promo2000 maakt gratis en vrijblijvend een digitaal voorbeeld van de snoepblikjes met jouw logo. Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen maken wij een passende offerte. Ben jij akkoord op de offerte? Dan maken wij een drukproef. Op deze drukproef staat precies hoe jouw logo gedrukt wordt op de snoepblikjes. Akkoord op de drukproef? Pas dan gaan de snoepblikjes in productie en ontvang je de snoepblikjes.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment  snoep te bekijken.

Goedkoop snoepblikjes bedrukken

Promo2000 onderhoudt nauw contact met haar snoepleveranciers. Hierdoor kunnen wij jou onze snoepblikjes voor de beste prijzen aanbieden. Al vanaf 250 stuks zijn de blikjes bij ons te vbestellen. Ben je op zoek naar een groter aantal snoepblikjes? Vanaf 5000 stuks betaal je slechts € 0,29 per snoepblikje. Bij Promo2000 ben je voor elk aantal snoepblikjes aan het juiste adres.

Blikjes snoep met jelly beans of pepermunt

Behalve pepermunt, worden er ook wel Jelly beans, ook geschreven als jellie beans, in bedrukte snoepblikjes en klikblikjes geleverd. De oorsprong ligt bij de Jelly Belly: de merknaam van de Amerikaanse firma Jelly Belly Candy Company, die het snoepje heeft uitgevonden. De originele Jelly Belly is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren en smaken en is bovendien gelatinevrij. De snoepjes zijn gemaakt van suiker, glucosestroop, maiszetmeel en smaakstoffen. Promo2000 heeft deze originele Jelly Belly in het assortiment, bij de afdeling ‘zakjes‘. Naast de originele versie, bestaan er inmiddels veel soorten snoepjes die qua vorm, formaat en smaak het origineel willen benaderen. Deze soort wordt geleverd in bedrukte reclame snoepblikjes en worden jelly beans genoemd.

Snoepblikjes bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte snoepblikjes bestellen. In onderstaande assortiment kun je de snoepblikjes kiezen die bij jou passen. Alle snoepblikjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten blikjes met snoep dan kan je contact met ons opnemen.