Loading...

Please wait...

Snoepblikjes bedrukken

17 producten

Producten per pagina

Snoepblikjes bedrukken

Je bent beland op de afdeling snoepblikjes bedrukken. Ben je op zoek naar ander snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment  snoep te bekijken.

Snoepblikje met logo

Promo2000 onderhoudt nauw contact met haar snoepleveranciers. Hierdoor kunnen wij jou onze snoepblikjes voor de beste prijzen aanbieden. Kleine verbruiker? Al vanaf 250 stuks zijn de blikjes bij ons te bestellen. Ben je op zoek naar een groter aantal snoepblikjes omdat je ze gaat uitdelen op een beurs of op een festival? Vanaf 5000 stuks betaal je per snoepblikje een mooie gereduceerde staffelprijs waarmee je echt goedkoop uit bent. Bij Promo2000 ben je voor elk aantal snoepblikjes aan het juiste adres.

Blikjes snoep met jelly beans of pepermunt

Behalve pepermunt, worden er ook wel Jelly beans, ook geschreven als jellie beans, in bedrukte snoepblikjes en klikblikjes geleverd. De oorsprong ligt bij de Jelly Belly: de merknaam van de Amerikaanse firma Jelly Belly Candy Company, die het snoepje heeft uitgevonden. De originele Jelly Belly is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren en smaken en is bovendien gelatinevrij. De snoepjes zijn gemaakt van suiker, glucosestroop, maiszetmeel en smaakstoffen. Promo2000 heeft deze originele Jelly Belly in het assortiment, bij de afdeling ‘zakjes‘. Naast de originele versie, bestaan er inmiddels veel soorten snoepjes die qua vorm, formaat en smaak het origineel willen benaderen. Deze soort wordt geleverd in bedrukte reclame snoepblikjes en worden jelly beans genoemd.

In onderstaande assortiment kun je de snoepblikjes kiezen die bij jou passen. Klik het aantal aan en de gewenste kleur. Geef aan hoeveel kleuren opdruk je wilt en de prijs komt vanzelf te voorschijn. Alle snoepblikjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten blikjes met snoep dan kan je contact met ons opnemen.