Loading...

Please wait...

Snoepblikjes bedrukken

12 producten

Producten per pagina

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment  snoep te bekijken.

Goedkoop snoepblikjes bedrukken

Promo2000 onderhoudt nauw contact met haar snoepleveranciers. Hierdoor kunnen wij jou onze snoepblikjes voor de beste prijzen aanbieden. Al vanaf 250 stuks zijn de blikjes bij ons te vbestellen. Ben je op zoek naar een groter aantal snoepblikjes? Vanaf 5000 stuks betaal je slechts € 0,29 per snoepblikje. Bij Promo2000 ben je voor elk aantal snoepblikjes aan het juiste adres.

Blikjes snoep met jelly beans of pepermunt

Behalve pepermunt, worden er ook wel Jelly beans, ook geschreven als jellie beans, in bedrukte snoepblikjes en klikblikjes geleverd. De oorsprong ligt bij de Jelly Belly: de merknaam van de Amerikaanse firma Jelly Belly Candy Company, die het snoepje heeft uitgevonden. De originele Jelly Belly is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren en smaken en is bovendien gelatinevrij. De snoepjes zijn gemaakt van suiker, glucosestroop, maiszetmeel en smaakstoffen. Promo2000 heeft deze originele Jelly Belly in het assortiment, bij de afdeling ‘zakjes‘. Naast de originele versie, bestaan er inmiddels veel soorten snoepjes die qua vorm, formaat en smaak het origineel willen benaderen. Deze soort wordt geleverd in bedrukte reclame snoepblikjes en worden jelly beans genoemd.

Snoepblikjes bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte snoepblikjes bestellen. In onderstaande assortiment kun je de snoepblikjes kiezen die bij jou passen. Alle snoepblikjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten blikjes met snoep dan kan je contact met ons opnemen.