Loading...

Please wait...

Snoepdoosjes bedrukken

29 producten

Producten per pagina

Snoepdoosjes bedrukken doe je bij Promo2000. Bedrukt snoep is behalve in de traditionele blikjes, tegenwoordig ook verkrijgbaar in bedrukte doosjes en potjes met logo. Vormen en maten en inhoud, aan jou de keus! Ons assortiment snoepdoosjes is divers, van goede kwaliteit en bijzonder smakelijk geprijsd.

Snoepdoosjes bedrukken met logo

Al onze snoepdoosjes zijn te bedrukken met eigen logo, tekst of opdruk. Promo2000 maakt gratis en vrijblijvend een digitaal voorbeeld van de snoepdoosjes met jouw opdruk. Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen maken wij een passende offerte. Ben jij akkoord met de offerte? Dan maken wij een drukproef. Op deze drukproef staat precies hoe jouw logo gedrukt wordt op de snoepdoosjes. Akkoord op de drukproef? Dan gaan de snoepdoosjes in productie.

Ben je op zoek naar meer snoep? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledig assortiment aan snoep te bekijken.

Chocoladedragees in snoepdoosjes bedrukken

Een populaire vulling van bedrukte snoepdoosjes en snoepblikjes met opdruk, is de chocolade dragee, ook wel chocoladeconfetti genoemd. Maar wat zit daar nu eigenlijk in? Onder het vrolijk gekleurde suikerlaagje van de buitenkant, zit een chocoladekern die gemaakt is van cacaomassa, lactose, zetmeel, botervet, glucosesiroop en Arabisch gom. Soms wordt er ook soja aan toegevoegd. Andere vullingen die we in de snoepdoosjes kunnen leveren zijn: pepermunt, jelly beans, Mentos, suikerspin en Haribo.