Loading...

Please wait...

Suikerzakjes bedrukken

4 producten

Producten per pagina

Suikerzakjes bedrukken doe je bij Promo2000

Suikerzakjes bedrukken doe je bij Promo2000. In de loop van de jaren vijftig werd het gebruikelijk dat de horeca en bedrijven een suikerzakje lieten maken, bedrukt met eigen tekst en soms een afbeelding. Vanaf omstreeks 1958 tot ver in de jaren zeventig was het laten maken van suikerzakjes heel populair. Maar ook op dit moment laten bedrijven nog graag hun logo op een suikerzakje drukken: een bedrukt suikerzakje is niet alleen hygiënischer dan een suikerklontje maar het staat ook verzorgd.

Ben je op zoek naar meer snoep? Klik dan op onze categorie ‘Snoep bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te zien.

 

Suikerzakjes bedrukken met logo

Suikerzakjes bedrukken met logo staat professioneel en is bovendien hygiënischer dan suikerklontjes. In het assortiment van Promo2000 vind je diverse soorten en maten suikerzakjes. Al deze suikerzakjes kunnen we bedrukken met een logo of tekstopdruk. Onze promotionele suikerzakjes worden gevuld met kristalsuiker, rietsuiker en op aanvraag ook met stevia.

 

Zijn er verschillende soorten suiker?

Ja, er bestaan heel veel soorten suiker, die van verschillende gewassen afkomstig zijn. Suiker is altijd een koolhydraat.

  • natuurlijke suikers afkomstig uit mais, suikerriet en suikerbiet. Kristalsuiker wordt uit de wortel van de suikerbiet gewonnen.
  • glucose, dat zijn lange suikerketens die niet zoet smaken, zoals die in aardappels en granen voorkomen
  • lactose, dat is melksuiker en de fructose of fruitsuiker, behoren tot een eigen groep.
  • suiker bevattende planten zijn de ahorn, agave, koksbloesem, en palm. Hiervan worden siropen gemaakt.

 

Suikerzakjes bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte suikerzakjes bestellen. In onderstaande assortiment kun je de suikerzakjes kiezen die bij jou passen. Alle suikerzakjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je een  drukproef. Op deze drukproef kun je precies zien hoe jou logo of opdruk op de suikerzakjes worden gedrukt. Akkoord met de drukproef? Dan gaan jouw suikerzakjes in productie! Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten suikerzakjes dan kun je contact met ons opnemen.