Loading...

Please wait...

Toilettassen bedrukken

10 producten

Producten per pagina

Toilettassen bedrukken

Toilettassen bedrukken met eigen logo of een mooie slogan, dat kan doe je bij Promo2000. Wij bedrukken de leukste, mooiste en handigste toilettassen met logo. Toilettasjes bedrukken voor je (potentiële) klanten of zakenrelaties met jouw bedrijfsreclame? Bij ons ben je aan het goede adres.

Toilettasjes worden, in elk geval door de dames onder ons, niet alleen gebruikt in de badkamer. Je zult in menige handtas en in de weekendtas ook een toilettasje aantreffen waarin een klein assortiment toiletartikelen zit dat we graag tussendoor gebruiken zoals een mascara, lippenstift maar ook kleinoden zoals een veiligheidsspeld, pincet, zakdoek, tubetje handcrème, mini versie van een deodorant of een reserve panty. Je zult er nog versteld van staan wat de dames allemaal meenemen. Vandaar dat bedrukte toilettasjes helemaal geen gek idee is, je logo zal vaak gezien worden op momenten dat het écht nodig is!
Toilettasjes worden vaak in donkere kleuren gemaakt voor de heren en juist in vrolijke kleuren voor de dames. Roze toilettasjes zijn zó cute….. maar vergeet niet dat bijna elke man ook een toilettasje heeft  om mee te nemen op zakenreis of op vakantie. Ook de eco, meer verantwoorde want minder milieubelastende, toilettassen worden steeds vaker aangeschaft. Vandaar dat we behalve de gebruikelijke polyester toilettassen, ook een alternatief aanbieden in de vorm van een canvas tasje dat afgezet is met kurk.  Bij elk product staat vermeld welke soort bewerking of opdruk mogelijk is.

Op zoek naar meer of andere verzorgingsaccessoires zoals nagelvijltjes, pleisters, EHBO-artikelen, spiegeltjes, pakjes zakdoeken, brillendoekjes, tandenborstels, scheermesjes of pillendoosjes? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsaccessoires.