Loading...

Please wait...

Zakdoekjes bedrukken

5 producten

Producten per pagina

Zakdoekjes bedrukken doe je bij Promo2000. Zakdoekjes bedrukken met logo, dan ben je zeker dat jouw promotie lukt! Zakdoekjes om je ogen te drogen, zweet af te wissen, iemand uit te wuiven of om je neus in te snuiten. Zakdoekjes komen bij jouw (potentiële) klanten of zakenrelaties altijd goed van pas. 

Op zoek naar meer verzorgingsaccessoires? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsaccessoires

Ontstaan van zakdoeken en bedrukte zakdoeken

Pas na de derde eeuw hadden matrozen een zakdoek en in de middeleeuwen hadden edelvrouwen een zakdoek die ze naar de ridder van haar voorkeur wierp. In de Renaissance deed de zakdoek op breder vlak haar intrede maar alleen nog bij de hogere kringen. Het burgervolk bleef de neus in de vingers snuiten. Zakdoekjes werden in allerlei vormen verkocht totdat Lodewijk de 16de wettelijk vastlegde dat een zakdoek vierkant behoort te zijn. Een traditie van rijkelijk geborduurde dameszakdoekjes en zakdoekjes als geschenk, deed haar intrede. Zakdoeken zijn nog steeds terug te vinden in tradities zoals ikinderspelletjes maar ook bij een Joodse dans wordt de zakdoek gebruikt om te voorkomen dat man en vrouw elkaar daadwerkelijk aanraken bij het handen vasthouden. Heden ten dage vinden wij de tissue-zakdoek het fijnst omdat ze worden weggegooid na gebruik en daarmee hygiënisch zijn.

Zakdoekjes bedrukken? Bestel eenvoudig en snel

Zakdoekjes bedrukken doe je eenvoudig en snel bij Promo2000. Uit onderstaand assortiment kun je de zakdoekjes kiezen die bij jou passen. Alle zakdoekjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over zakdoekjes bedrukken, dan kun je contact met ons opnemen.