Loading...

Please wait...

Hygiëne producten

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

inhoud

Producten 1–36 van 45

Producten per pagina

Hygiëne producten bedrukken, bedrukte hygiënische producten, beschermmiddelen met opdruk, persoonlijke protectie, besmettingspreventie, preventieve relatiegeschenken, …. allemaal nieuwe woordcombinaties die we hebben leren kennen door de Corona Covid 19 uitbraak. Om ons en onze klanten te beschermen, heeft de promotionele markt inmiddels een groot aantal artikelen geïntroduceerd die we kunnen bedrukken met je logo, je slogan, tekst of afbeelding.

Een paar voorbeelden uit de actuele collectie hygiëne producten:

1. de mond-of gezichtsmaskers, protectiemiddelen die we op diverse manieren kunnen voorzien van je logo. Zowel per PMS kleur kunnen deze maskers bedrukt worden of met een fullcolor allover opdruk. Sinds Nederland gebruikers van het openbaar vervoer verplicht heeft gesteld een mondmasker te dragen, is dat dé gelegenheid om je logo onder de aandacht te brengen. Ook beroepsgroepen die zichzelf en hun klanten willen beschermen zoals kapsalons, nagelstudio’s en dergelijke, kunnen hun klanten een bedrukt masker meegeven. Maar let op, deze maskers zijn natuurlijk geen ‘persoonlijke beschermingsmiddelen’ zoals in de verpleging worden gebruikt.

2. handreinigingsgels, desinfecterende handgel in tubes, flacons, pompflesjes en verkrijgbaar vanaf 10 ml tot flessen van 600 ml. Uiteraard worden ook deze relatiegeschenken voorzien van je logo. Vraag aan onze dames van de customer service welke producten actueel op voorraad zijn want producten uit deze productgroep blijken geregeld uitverkocht. Dat toont wel aan hoe gewild bedrukte flesjes hand gel zijn.

3. no-touch accessoires, dat zijn artikelen die voorkomen dat je contact hebt met oppervlakten die door veel mensen worden aangeraakt Denk dan aan deurknoppen en deurkrukken maar ook aan toetsenbordjes van pinapparaten. Deze ‘voorkom-contact’ producten zijn blijvertjes op de promotionele markt want ze hebben veel voordelen : ze zijn klein, relatief goedkoop, kunnen met directmailings verzonden worden, en mensen willen ze graag van je ontvangen.