Loading...

Please wait...

Fruit, groente en bloemen sleutelhangers bedrukken

Categorieën

Categories

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

11 producten

Producten per pagina

Fruit, groente en bloemen sleutelhangers bedrukken

Fruit, groente en bloemen sleutelhangers bedrukken kan bij Promo2000. Zeg het met bloemen! Een luxe gegraveerde metalen bloemsleutelhanger kun je bij ons vinden, evenals een leuk assortiment appelsleutelhangers voor de gezonde trek, paprikasleutelhangers voor de groentetelers, bedrukte banaansleutelhangers voor de banaansplitliefhebbers, tomaatsleutelhangers voor de socialisten onder ons… en nog veel meer lekkers.
Vooral Nederland appelland kan zich scharen achter een hele berg fans. En wat dacht je van Nederlandse spreekwoorden met appels… misschien nodigen die je wel uit tot het verzinnen van een leuke slogan die te maken heeft met appels : een appeltje voor de dorst, appels met peren vergelijken, appeltje eitje, door de zure appel heen bijten, gouden appels op zilveren schalen presenteren, iemands oogappeltje zijn. En vergeet ook niet de Engelse uitdrukking an apple a day keeps the doctor away.
En dan kunnen ook alle liefhebbers van bloemen bij ons terecht: Zeg het met bloemen! Denk aan de bedrukte promotie voor tuincentra, bloembolverkopers, bloemenwinkels, telers. Zet de bloemetjes maar buiten met onze leuke bloemen sleutelhangers.

De heerlijkste groente en fruit promotiesleutelhangers hangen klaar om te worden ingezet als bedrukte reclamesleutelhangers. Wij bieden sleutelhangers in verschillende andere figuren aan. Kijk bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke figuren wij nog meer aanbieden en bedrukken. Sleutelhangers worden echt door iedereen gebruikt, ze zijn goed te bedrukken én je zou ze ook goed per post aan je klanten kunnen verzenden omdat de meestal bedrukte sleutelhangers niet zo groot en veel materialen waarvan ze gemaakt zijn, behalve de metalen sleutelhangers, zijn licht in gewicht.